JS2210Sanok

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 23, 2024, 11:04:55

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: WO¦P 2012  (Przeczytany 2629 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
dowódca
Administrator
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 323

« : Grudzieñ 17, 2011, 03:04:35 »

JS 2210 bierze udzia³ w pracach Bieszczadzkiego Sztabu WO¦P 2012.
Kolejne spotkanie robocze odbêdzie siê dnia 19 grudnia (tj.poniedzia³ek) o godz.14.30 w ZS 1 - Ekonomik. Obecno¶æ wszystkich Strzelców obowi±zkowa (bez mundurów).
Bohun
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 18, 2011, 21:14:07 »

nie dam rady chyba byæ. Jutro mam wa¿n± próbê z tañców przed wystêpem ¶wi±tecznym. Ale jak tylko dam radê to siê zjawiê   
Bohun
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 18, 2011, 23:09:59 »

Wiem ¿e to ni z gruchy ni z pietruchy ale napisze. Czy na WO¦Pie bêdziemy co¶ obstawiaæ chodzi wko³o rynku itd ? Bo je¿eli tak to ja bardzo chêtny jestem na prace w terenie. Nie lubiê siedzieæ w jednym miejscu. Z góry dziêkujê.   
TALIBANEK MA£Y
Administrator
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 78

« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 18, 2011, 23:30:40 »

Wszystko ustalimy na kolejnych spotkaniach ale raczej na pewno bêdziemy chodziæ z puszkami a przy okazji bêdziemy patrolowaæ prewencyjnie mo¿na wtedy zwracaæ uwagê na innych wolontariuszy i pomagaæ im   jakby mieli jakie¶ problemy (byli zaczepiani przez jaki¶ nietrze¼wych) patrole bêd± dwu godzinne wiêc na pewno za³apiesz siê te¿ na pracê w sztabie ¿eby inni mogli patrolowaæ a sam ¿eby¶ móg³ siê ogrzaæ i zje¶æ co¶ ciep³ego .   Pati podsunê³a pomys³ ¿e mo¿e braæ udzia³ w licytacji ,robi³a to w tamtym roku wiêc organizatorzy powinni siê zgodziæ ,tak wiêc co ustalicie co wynegocjujecie jest wasze ale musicie chodziæ na spotkania  i jak przysta³o na strzelca walczyæ o swoje tylko szkoda ¿e  mnie nie bêdzie w tym tygodniu na spotkaniach bo mam drug± zmianê i od 14-stej jestem w pracy .
dowódca
Administrator
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 323

« Odpowiedz #4 : Grudzieñ 19, 2011, 23:41:16 »

21 grudnia (¶roda) godz. 15.00 wszyscy co mog± przychodz± do Ekonomika - bêdziemy wypisywaæ identyfikatory.
(szczegó³y u Strzelca Patrycji)
Ciep³y
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Grudzieñ 20, 2011, 19:15:39 »

Mnie raczej nie bedzie na 99% odpadam
Bohun
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Grudzieñ 20, 2011, 20:13:56 »

ja jeszcze nie wiem bo jutro mam korki z biol i muszê siê jeszcze pouczyæ. ale po szkole postaram siê wpa¶æ.
Pati
STRZELCY
Nowy u¿ytkownik
*

Wiadomo¶ci: 6

« Odpowiedz #7 : Grudzieñ 21, 2011, 21:34:24 »

Jutro tzn. 22.12.2011r spotkania ¿adnego nie mamy ;] zrobili¶my wszystko dzi¶ ju¿ w sztabie ... Nastêpne przewidywane spotkanie bêdzie prawdopodobnie miedzy ¶wiêtami a Nowym Rokiem ale to dam znaæ kiedy i o której dok³adnie Dziêki wszystkim za pomoc ;* Pati
Pati
STRZELCY
Nowy u¿ytkownik
*

Wiadomo¶ci: 6

« Odpowiedz #8 : Grudzieñ 21, 2011, 21:46:36 »

a tak poza tym to dzi¶ zrobili¶my kawal dobrej roboty wraz z wolontariuszami z ekonomika (liczba bli¿ej nie okre¶lona bo co raz siê wymieniali) ;] dok³adnie zosta³o napisane ok 484 ankiet (plus w tym identyfikatory) zaczêli¶my mniej wiêcej tak gdzie¶ o 14:30 a koniec 19:50 dok³adnie (wychodzi wiec tak ponad 5h pisania) osobi¶cie by³am od pocz±tku do koñca oczywi¶cie jakby to by³o inaczej a do tego szko³a od samego rana xD skoñczy³o siê u mnie jedynie strasznym bólem g³owy i ogólnym wycieñczeniem psychicznym hahah ale ciesze siê ze mamy ju¿ to z g³owy NAPRAWDÊ xP
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: